Nahajate se tukaj

Z LUI strokovnjaki do uspešne prijave na razpis P2

Ljubljana, 26/10/2017 - 14:45
slika_razpis_lui.jpg

Ljubljanski univerzitetni inkubator odpira razpis, preko katerega bo skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo pokril stroške v vrednosti 2.000 EUR za razvoj produktov do prvega kupca in priprave na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Razvoj podjetniške ideje boste hitreje uresničili, če zanjo pridobite nepovratna zagonska sredstva - LUI strokovnjaki vam bodo na voljo, da vas v začetnih korakih spremljajo in vam svetujejo, vse od priprave poslovnega modela do razvoja prototipa ter do vašega prvega kupca. To izhodišče pa vam bo omogočilo tudi večjo uspešnost na razpisu P2 v začetku prihodnjega leta.

Več informacij o LUI razpisu najdete TUKAJ, prijavite pa se lahko do četrtka, 9. novembra 2017!

Vas zanima, vendar še malo oklevate? Prijavite se na delavnico »Z nepovratnimi sredstvi do uspeha na trgu«, ki bo v torek, 7. novembra. Izvedeli boste več o razpisu P2 Slovenskega podjetniškega sklada, kaj pravzaprav prinašajo nepovratna sredstva, kakšna mora biti ideja, da uspe na trgu, kdo ima večje možnosti, da pridobi nepovratna sredstva za razvoj in še mnogo več.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. www.eu-skladi.si.