Nahajate se tukaj

Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija

23/02/2017 - 19:00
16298962_1384336524923011_7534737443957549547_n.jpg

Zavod Ypsilon bo v četrtek, 23. februarja 2017, ob 19. uri v SiTi Teatru priredil izjemen dogodek Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija. V doživetje brezmejnega vas bodo zapeljali izvrstni govorniki, ki vas bodo navdihnili, da začnete premikati meje v svojih glavah.

Navdih, strast in aktivno delovanje so najpomembnejši elementi srečnega in izpolnjenega življenja. Z dogodkom želijo spodbuditi vse, da uresničite svoje sanje. Zamajati meje in se podati izven okvirov ni preprosto dejanje. Na dogodek so zato povabili odličnega Miha Mazzinija, katerega pisateljski uspehi so dokaz, da je mogoče pluti proti toku, se ravnati po navdihu srca in pri temtudi uspeti. Miha Mazzini bo z nami delil svoj pogled na meje, ki jih imamo v glavah in kako vplivajo na kakovost naših življenj.

Na dogodku bo nastopilo 6 govornikov, ki bodo z nami delili svoje zgodbe. Spremljajte jih, saj jih bodo razkrivali postopoma. Kje? Na Facebooku (@zavod.ypsilon), LinkedInu (Zavod Ypsilon) in spletni strani ypsilon.si bodo redno objavljali novosti o govornikih, gostih in presenečenjih, ki jih pripravljajo. Najdete jih tudi na Twitterju (@ZavodYpsilon) in Instagramu (@zavod_ypsilon).

Karte za vse zgodnje ptice, ki ne želite ničesar zamuditi, so že na voljo. Če menite, da bi morali bolj pogumno sprejemati izzive in končno stopiti ven iz cone udobja, storite prvi korak in čim prej rezervirajte svojo karto:http://bit.ly/SpeakUpNoLimitsInspiredByLidlSlovenija

Inspire yourself. Follow your passion. Make it happen.

Se vidimo.

Partner dogodka je Lidl Slovenija, Ustvarimo boljši svet: http://www.boljsi-svet.si/.