Nahajate se tukaj

ŠOU Surfing trip s Tinetom Slabetom!

23/07/2016 - 08:00
13244875_1005244659560899_2356194283691249429_n_0.jpg

Za vse, ki želite na morju več kot le poležavati na plaži in podirati rekorde v prespanih dopoldnevih, ŠOU v sodelovanju z najuspešnejšim slovenskim jadralcem na deski, Tinetom Slabetom, organizirata tradicionalni 9-dnevni izlet z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji windsurfinga.

KDAJ? Od 23. 7. do 31. 7. 2016
KJE? Hrvaška --> otok Brač --> naselje Bol --> Kamp Mario
CENA? Od 190 € naprej (cena je odvisna od izbranega paketa; za udeležence, ki niste študenti Univerze v Ljubljani, je cena 50 € višja). Za devet dni boste dobili nove cimre in možnost, da postanete naslednji Jamie Oliver! Prevoz in camping oprema sta namreč v lastni režiji oz. po dogovorih, sklenjenih na spoznavnem večeru aka. prepartyju (datum le-tega vam sporočimo v kratkem).

Cena vseh paketov zajema:
- prostor za postavitev šotora,
- uporabo skupne infrastrukture (sanitarije ...),
- skupni električni priključek,
- parkirno mesto,
- 8 nočitev,
- turistično takso,
- večerni program in dobro družbo!

PAKETI – na voljo imaš 6 različnih paketov, ki poleg zgoraj naštetega vsebujejo:

1. INTRO surfanje tečaj – 190 €: 4,5 ur tečaja (3 dni) + 5 ur najema začetne opreme
Primeren za: Vse, ki bi svoje znanje na lestvici od 1 do 5 ocenili z 1 (ali morda 2, tj. ste že kdaj stali na deski). Do konca tečaja boste obvladali osnovne tehnike deskanja.

2. SUPERIOR INTRO tečaj – 240 €: 10 ur tečaja (5 dni) + video analiza
Primeren za: Prav tako za začetnike, le da je obseg tečaja precej večji, program pa vključuje tudi video analizo.

3. NADALJEVALNI tečaj z advanced opremo – 240 €: 6 ur tečaja (3 dni) + 5 ur najema začetne opreme
Primeren za: Vse, ki ste že surfali in želite svoje znanje nadgraditi s strokovno pomočjo.
Pri tem boste uporabljali napredno opremo.

4. SUPERIOR ADVANCED tečaj z advanced opremo in video analizo – 290 €: 10 ur tečaja (5 dni) + video analiza
Primeren za: Vse, ki ste že surfali in želite svoje znanje nadgraditi s strokovno pomočjo.
Pri tem boste uporabljali napredno opremo, naučene spretnosti pa preverili še z video analizo.

5. ADVANCED tečaj z video analizo – 190 €: 10 ur tečaja (5 dni) + video analiza
Primeren za: Vse, ki ste že surfali in želite svoje znanje nadgraditi s strokovno pomočjo, naučene spretnosti pa nato preveriti še z video analizo.

6. POČIVANJE – 100 €
Primeren za: Vse, ki raje telovadijo s steklenico ohlajene pijače.

Prijave zbiramo prek spletnega obrazca:
https://docs.google.com/forms/d/15fOZIFqGgpmG53FbdPPoXW_1Ws4Z2q6N906r1NMZgG4/viewform?c=0&amp%3Bw=1

Spletna prijava je le prvi korak (preden se prijaviš, obvezno preberi pogoje udeležbe, ki so napisani spodaj). Ko opravite spletno prijavo, boste 18. 6. 2016 obveščeni, kje in kdaj boste lahko poravnali vaše obveznosti. Ko je izbrani paket plačan, ja vaša prijava dokončna. V primeru premajhnega števila prijavljenih je odpoved možna do konca junija. Za več informacij pa se obrni na: Nejc Recelj (041 408 666)!

DOGODEK BODO OMOGOČILI:
- ŠOFE
- Recharge.si
- Different
- Resor za obštudijske dejavnosti
- ŠOU v Ljubljani
- G3 Spirits
- Cockta
- Legionar Gym

/// POGOJI ZA UDELEŽBO IN PODROBNOSTI (obvezno branje) ///

1. Prijava
Vsi udeleženci morajo najprej izpolniti prijavni obrazec. Prijava je dokončna, ko je plačan celoten znesek. Spoznavni sestanek bo predvidoma 30. 6. 2016 v študentski čitalnici na Kampusu (Pivovarniška ulica 6). Ura in predavalnica bosta javljeni naknadno.

2. Odpoved prijave
V primeru, da udeleženec zboli ali se dogodka zaradi drugih okoliščin ne more oz. noče udeležiti, mora najti zamenjavo. V nasprotnem primeru ima organizator pravico obdržati vplačano kavcijo oz. prijavnino.

3. Odpoved dogodka
Dogodek se lahko v primeru premajhnega števila udeležencev ali izrednih razmer odpove. V tem primeru dobijo udeleženci povrnjeno plačano kavcijo/prijavnino. Le-to se povrne na sestanku v petek, 30. 6. 2016 (datum še ni dokončen!).

4. Komunikacija
Vsi udeleženci dogodka bodo ob izpolnitvi prijavnega obrazca dodani na mailing skupino (Google groups), kjer se bomo v prihodnje dogovarjali vse podrobnosti v zvezi s prevozom, camping opremo, zavarovanjem, določanjem datumov sestankov itd. Od udeležencev se pričakuje redno spremljanje mailing skupine. V kolikor se sprašuje po določeni zadevi (npr. sprememba pogojev prijave), se odgovor pričakuje v roku 48 ur. Če odgovora v tem času ne pridobimo, se upošteva, kot da se udeleženec z zadevo strinja.

5. Odgovornost
Vsak udeleženec dogodka nosi odgovornost za svoja dejanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti, ki se navezuje na dejanja udeležencev (poškodbe, poškodovanje tuje lastnine ...). Od udeležencev se pričakuje odgovorno in spodobno vedenje ter upoštevanje navodil organizatorjev. V primeru hujšega kršenja pravil in neupoštevanja navodil si organizator pridržuje pravico, da udeleženca izključi iz skupine. V tem primeru si izključena oseba od tistega trenutka dalje sama organizira bivanje, opremo za kampiranje, prevoz ter vse ostale stvari, za katere je do tistega trenutka skrbel organizator ali pa je pri organizaciji pomagal. Za vse storitve, ki jih opravlja tretja oseba (tečaj, nočitve, najem opreme …), nosi odgovornost dotična fizična oz. pravna oseba.

6. Zavarovanje
Vsem udeležencem svetujemo, da sklenejo dodatno zavarovanje za turiste oz. zavarovanje z asistenco v tujini (npr. Coris). Za nižjo ceno se lahko na mailing skupini tudi oblikuje večja skupina, ki se prijavi skupaj.

7. Pripravljenost
Od udeležencev se pričakuje fizična in psihična pripravljenost za udeležbo na dogodku. Predvideva se, da ste v kondiciji ter nimate zdravstvenih težav. V kolikor imate določene težave, za katere menite, da bi morebiti lahko vplivale na vaše počutje in pripravljenost v času dogodka, o tem obvestite organizatorje (alergija, astma itd.). Prav tako se od vas pričakuje, da ste zmožni kampiranja in bivanja v šotoru ter vam to ne predstavlja nobenih težav.

8. Kolektivnost
V skupini velja načelo kolektivnosti, kar pomeni, da bomo skupaj skušali rešiti morebitne težave na vseh področjih (prevoz, oprema za kampiranje, prehrana, surfing oprema, nasveti za surfanje itd.). Od udeležencev se na trenutke pričakuje tudi prilagodljivost in razumevanje.

9. Prevoz
Za prevoz poskrbijo udeleženci sami. Zaželeno je, da imajo udeleženci svoj avto, ni pa obveza, saj se lahko v enem avtu pelje več oseb. Vsak udeleženec mora ob prijavi navesti podatek, če ima svoj avto, ki ga lahko uporabi za transport ter koliko udeležencev še lahko pelje. V kolikor lahko priskrbite kombi, to čim prej sporočite organizatorjem. V splošnem bomo skušali napraviti skupinski odhod iz določenega mesta ter se bomo na določenih točkah na poti sinhronizirali (počakali na postajališčih). Udeležba v skupini ni obveza. Predviden čas odhoda je v večernih urah, dan pred začetkom dogodka.

10. Oprema za kampiranje
Udeleženci sami poskrbijo za opremo. Ob prijavi morajo navesti podatek, ali posedujejo šotor, koliko oseb bo že v šotoru ter koliko oseb lahko še dodatno sprejmejo v šotor. Zatem se bo napravil spisek šotorov, vsak šotor bo sam poskrbel za opremo za kampiranje. V primeru, da kakšna stvar manjka, se to sporoči na mailing listo. Električni priključek bo skupen za 5 ljudi, tako da bo omogočeno polnjenje prenosnih telefonov in računalnikov ter ostale nujne zadeve, še vedno pa se priporoča klasična kamping oprema (sveče, plinske svetilke, plinski gorilniki).

11. Kraj bivanja
Kampiranje bo potekalo v kampu Mario, ki se nahaja le nekaj minut peš iz centra mesta Bol na otoku Braču. Turistična taksa ni všteta v ceno paketov.

12. Prehrana
Za prehrano udeleženci poskrbijo sami. Najbolje je, da se po šotorih skupaj dogovorite, kaj in kako boste jedli. Lahko se vas dogovori skupaj tudi več šotorov. V primeru, da imate posebne želje oz. potrebe, o tem obvestite ostale »stanovalce« v vašem šotoru. V kolikor bo na dnevnem redu skupna večerja/kosilo, je zaželeno, da se je udeležite (ni pa obveza).

13. Surfing tečaji in najem opreme
Izven windsurfing tečajev je možna izposoja opreme v lastni režiji. Celotna skupina bo namreč imela na voljo najem opreme v Windsurf centru Zoo station po znižani ceni (-20%), v kolikor bo oprema na razpolago.

14. Dnevni red
Morda se bo sam program rahlo prilagajal tekom samega dogodka.

15. Spoznavni večer
Spoznavni večer bo potekal v četrtek, 30. 6. 2016. Za kraj in točen čas spoznavnega večera se bomo domenili na mailing skupini. Na spoznavnem večeru bomo še zadnjič pobirali prijave, pregledali kapacitete v avtih, sinhronizirali čase odhodov, pregledali spiske camping opreme ter na koncu seveda porabili nekaj časa za spoznavanje in druženje. Udeležba na spoznavnem večeru je tako rekoč obvezna (če kdo zares ne more priti, mora predhodno vsekakor obvestiti organizatorja).

16. Sprememba pogojev za udeležbo in podrobnosti
Pogoji za udeležbo in podrobnosti dogodka se lahko v primeru izrednih razmer, okoliščin ali nejasnosti spremenijo oz. dopolnijo. V tem primeru se po mailing skupini o spremembi obvesti dotedanje udeležence, ki so vplačali kavcijo oz. prijavnino. V kolikor se s tem ne strinjajo, se udeleženca odjavi od dogodka ter tako dobi povrnjeno vplačano kavcijo oz. prijavnino. Novice o Študentskem surf tripu bodo najbolj ažurne na Facebook strani.

Lep surferski pozdrav!