Nahajate se tukaj

Fundacija Študentski tolar je objavila poziv za lažje dokončanje visokošolskih in višješolskih študijev

Ljubljana, 29/03/2018 - 11:15
diploma-1390785_1920.png

Fundacija Študentski tolar je objavila poziv za lažje dokončanje visokošolskih in višješolskih študijev, namenjen študentom ŠOU v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v stiski. Program »S tolarjem do diplome« vključuje dve obliki brezplačne pomoči:

  • lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena;
  • tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 50 študentov, ki se bodo zglasili na objavljenem kraju omenjenega programa (vloge ni treba oddati, temveč se le zglasiti na našem mestu tiskanja).

 

Upravičenci lahko koristijo katerokoli obliko pomoči, lahko tudi obe. Sredstva za denarno pomoč so pridobljena z naslova Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani).

Pravica do pomoči v okviru programa »S tolarjem do diplome« se lahko dodeli osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju. Program traja do porabe sredstev, a največ do 31. 12. 2018, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

Več o pozivu si lahko preberete na naši spletni strani, kjer najdete tudi prijavni obrazec.