Nahajate se tukaj

Brezplačna delavnica: Kam po moč?

25/01/2017 - 17:00
love-heart-hand-romantic_0.jpg

Zavod Študentska svetovalnica vabi na brezplačno delavnico: Kam po moč? Delavnica bo potekala v sredo, 14. decembra  2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Moderni čas in življenjski tempo, ki nam ga narekuje svet nam velikokrat zagode ravno pri tem, ko moramo poskrbeti sami zase. V poplavi socialnih omrežij in interaktivnega udejstvovanja smo pozabili na lastna občutja in se preveč zaprli vase, kar nas lahko vodi do potlačevanja negativnih čustev, ki nas na koncu privedejo do duševne stiske. Da bi te stiske skušali premagati pa moramo na začetku poskrbeti sami zase. Srečanje je namenjeno predvsem tistim, ki razmišljate o psihoterapevtski pomoči kot možnosti za razreševanje določenih stisk in si želite o tem pridobiti kakšne nove informacije. Tisti, ki pa s terapevtskim procesom že imate izkušnje, ste lepo vabljeni da z drugimi podelite mnenje o prednostih in slabostih takšne pomoči. Veseli bomo vsakega mnenja, izkušnje ipd.

Kam se lahko v določenih stiskah obrnemo? Kakšne so možnosti za brezplačno pomoč? Katere organizacije so specializirane za področje duševnih stisk? Kako se lahko upremo stiski in jo rešimo? Odgovore boste dobili v sredo na brezplačni delavnici, ki spada v cikel mesečnih delavnic o socialni varnosti. Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka pa vseeno vse zainteresirane prosijo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!

*Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.