Nahajate se tukaj

Brezplačna delavnica: Dohodnina za šudente

Ljubljana, 04/01/2017 - 15:15
gcsnospexfs-william-iven.jpg

Zavod Študentska svetovalnica vabi na brezplačno delavnico Dohodnina za študente, ki bo potekala v sredo, 11. januarja 2017, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Kaj je dohodnina? Kdaj si kot študent dolžan plačati dohodnino in koliko? Kakšne so novosti dohodnine za študente v letu 2017? Katere vse davčne olajšave lahko uveljavljaš? Kdaj in kako si lahko uveljavljanj kot vzdrževani družinski član v povezavi s plačilom dohodnine? 

Na vsa ta in še ostala vprašanja v zvezi z dohodnino vam bodo odgovorili pravni svetovalci. Na kratko vam bodo predstavili kaj sploh je dohodnina in vas seznanili s sistemom plačevanja dohodnine. Predstavili bodo katere vse davčne olajšave lahko kot študent uveljavljaš in si s tem znižaš znesek plačila dohodnine, pa tudi o tem kdaj te lahko starši uveljavljajo kot vzdrževanega družinskega člana in kakšne so posledice pri višini plačila dohodnine. Delavnica spada v cikel pravnih delavnic, ki potekajo enkrat mesečno.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka pa vseeno vse zainteresirane prosijo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!