Nahajate se tukaj

5. epizoda podcasta TalkŠOU

genericsou_3.png

V peti epizodi podcasta TalkŠOU se je Max pogovoril s posebnim gostom, študentom tretjega letnika Pravne fakultete, Erazmom Ivancem. V tej navdihujoči epizodi sta skupaj raziskala, kako Erazem uspešno združuje študij prava, aktivno športno udejstvovanje in dinamično študentsko življenje.

Pogovor se dotika ključnih tem, kot so ravnotežje med obveznostmi, organizacija časa in ohranjanje mentalnega zdravja med prenatrpanim vsakdanjim urnikom študenta. Erazem deli svoje izkušnje, nasvete in strategije, ki mu pomagajo ohranjati motivacijo in produktivnost ter obenem skrbeti za svoje duševno zdravje.

Slišali boste tudi o ozadju Erazmovega vodenja lastnega podcasta in o tem, kako ta izkušnja vpliva na njegovo življenje in razmišljanje. Epizoda razkriva tudi, kako mreženje med študenti in športniki lahko koristi pri razvoju kariere in osebnostne rasti.

Ne zamudite te izjemne epizode, ki vas bo navdihnila, da razmislite o svojih ciljih in strategijah za uspešno obvladovanje študija, športa in ohranjanje dobrega mentalnega zdravja v hitrem tempu sodobnega življenja.