Nahajate se tukaj

Vodena meditacija na Študentskem kampusu

01/02/2017 - 19:00
relaxation-1967892_960_720.jpg

Študentski kampus zate pripravlja čisto pravo vodeno meditacijo. Nismo še dodobra zakorakali v izpitno obdobje, zato nisi izjema, ki mrzlično išče zapiske, izgubljene nekje med novoletnimi prazniki. Za lažje premagovanje stresnih sunkov izpitnega obdobja te vabimo, da se nam pridružiš na vodeni meditaciji, ki bo potekala, 1. 2. 2017, ob 19.00 na Študentskem kampusu. 

Meditacijo bo vodil Gregor Šikman, intuitivni zdravilec in učitelj tehnik zdravljenja. Prejel/a boš tudi informacije in orodja, s katerimi si boš lahko pomagal/a med izpiti, pri učenju, ter tako posegal/a po boljših rezultatih ali dosegal/a svoje cilje z večjo lahkoto.

Pozor, število mest je omejeno, zato ne odlašaj in se prijavi na na info@kampus.si. Vstopnine ni!

In še nekaj besed o predavatelju: Gregor Šikman je certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni ThetaHealing® seminar, ter napredna ThetaHealing® seminarja ''Manifestacija in Obilje'' in ''Intuitivna Anatomija''. Pridobljen ima tudi mojstrski naziv za Usui in Imara Reiki, je facilitator za Access Bars, učitelj za Angelskega Terapevta ter facilitator za Access Consciousness telesne procese. Je tudi ustanovitelj in vodja centra za osebno in duhovno rast Tempelj Srca v Mariboru.  Če želiš izvedeti še kaj več, sledi povezavi: http://www.sacret-life.com/member/gregor-sikman/

Se vidimo!