Nahajate se tukaj

VIII. KONGRES ZAKONSKIH IN DRUŽINSKIH TERAPEVTOV SLOVENIJE

Ljubljana, 14/03/2017 - 09:45
17155316_401698820207251_7987723299916511823_n.jpg

Združenje zakonskih in družinskih terapevtov Slovenija vas vabi na VIII. KONGRES ZAKONSKIH IN DRUŽINSKIH TERAPEVTOV SLOVENIJE z mednarodno udeležbo z naslovom »OTROK IN MLADOSTNIK NA PRELOMU NOVIH SPOZNANJ«, ki bo potekal v petek, 7. in soboto, 8. aprila 2017 v Ljubljani, na Teološki fakulteti, Poljanska cesta 4.

Sporočajo da se bo na kongresu kot plenarna predavateljica pridružila ugledna znanstvenica dr. Nadia Bruschweiler-Stern, specialistka razvojne pediatrije in pedopsihiatrije, ustanoviteljica in direktorica centra Brazelton v Ženevi, v Švici. Njeno klinično delo in poučevanje zajema najzgodnejše obdobje odnosa med dojenčkom in staršem, katerega bo na kongresu predstavila s predavanjem »The Birth of a Child - When Imagination Meets Reality - Psychodynamic Issues and Early Intervention«.

Z Danielom Sternom sta soavtorja knjige »The Birth of a Mother: How the Motherhood Experience Changes You Forever«. Je dobitnica švicarske nagrade »Prize for Scientific Research for Prevention in Psychiatry and Psychotherapy«

Dr. Bruschweiler-Stern je tudi članica raziskovalne skupine "Boston Change Process Study Group", ki združuje strokovnjake s področja razvojnih znanosti in  psihodinamske praktike z namenom raziskovanja, razumevanja in usmerjanja procesa spremembe pri  naravnem razvoju kot tudi v psihodinamskih terapijah, na podlagi  sodobnih razvojnih študij, dinamske sistemske teorije in terapevtskih izkušenj.

PRIJAVA NA KONGRES: PRIJAVNICA

Informacije o plačilu kotizacije: KOTIZACIJA

Za več informacij lahko pišete na drago.svajger@zdt.si ali info@zdt.si.

Slika v vrstici 2Facebook dogodek

Uradna spletna stran Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije:

www.zdt.si