Nahajate se tukaj

Vabilo na dogodek Mladi in Evropska unija

Ljubljana, 06/03/2019 - 13:00
image002_1.jpg

Deloitte Slovenija v sodelovanju s pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji organizira dogodek z naslovom »Zmaga lahko samo ambiciozna Evropa«, ki bo potekal 13.marca 2019 v Hiši Evropske unije ob 16:30 uri (Dunajska cesta 20, Ljubljana).

Osrednja gosta dogodka bosta visoka politična predstavnika, nekdanji predsednik Evropskega sveta in bivši predsednik belgijske vlade Herman Van Rompuy in nekdanji vodja kabineta predsednika Evropskega sveta Frans Van Daele. Dogodek bo potekal v obliki pogovora z osnovnošolci, dijaki in študenti v angleškem jeziku. Namen tega srečanja je seznaniti mlade o pomenu članstva Slovenije v Evropski uniji, o njenem delovanju in prihodnosti Evropske unije.

Zavedanje o pomembnosti Evropske unije in članstva Slovenije v le tej želimo prenesti na mlade, bodoče volilce že v zgodnjih letih. Prav zaradi tega bi nam bilo v veliko veselje, če bi se dogodku pridružili tudi vi.

 

Zaradi izjemnega zanimanja je število mest omejeno zato vas vljudno prosim, da svojo prisotnost potrdite najkasneje do ponedeljka, 11.marca 2019 na e-naslov dogodki@deloittece.com.