Nahajate se tukaj

Vabilo na Deloitte Insight Day

Ljubljana, 15/04/2019 - 10:15
deloitte_1.png

Preveri več o svetu vodilne organizacije za strokovne storitve in odkrij vse o možnostih kariere v reviziji, davčnem, pravnem, finančnem in poslovnem svetovanju, upravljanju s tveganji, forenziki in svetovanju na področju tehnologij.

Kaj je Deloitte Insight Day?

Poldnevno druženje z mladimi strokovnjaki in vodji Deloitta v Sloveniji in regiji. Imel boš priložnost slišati pričanja oseb, ki so del Deloitta, in spoznati njihovo pot do uspeha, pogledati nekaj interaktivnih prezentacij, občutiti preko simulacij, s čim se ukvarjajo naši svetovalci, in se malce tudi pozabavati ter povezati z našimi kolegi skozi aktivnosti mreženja.

Kaj lahko pričakuješ: Spoznal boš veliko navdihujočih oseb – pionirje, game-changere, strokovnjake za reševanje težav, pobudnike… vsi ti so ne tako dolgo nazaj bili v tvoji koži. Vprašaj jih vse, kar te zanima. Poglej pisarne, v katerih delamo in občuti klimo, ki vlada pri nas.

Razumevanje našega sveta: Kaj naši sodelavci dejansko delajo? Kje lahko najlažje in najhitreje razviješ svoje veščine in znanja? Kaj je razlika med revizijo in revizijskim svetovanjem, davčnim svetovanjem, poslovnim svetovanjem in finančnim svetovanjem? Karierne možnosti? Kako napredovati? Pridi in ugotovi!

Začetek kariere: Spoznal boš, kako se lahko zaposliš v Deloittu, koga iščemo, skrivnosti uspeha na intervjuju, recept uspeha, ko si enkrat del ekipe, kaj storiti in česa ne.

Kje in kdaj se dogaja Insight Day?

  • Pet, 19. 4. 2019.
  • Deloitte pisarna na naslovu Dunajska 165, Ljubljana, Rotonda,1. nadstropje
  • 9.00 – 15.00

Kako se prijaviti?
Če si študent zadnjega letnika študija ekonomije, računovodstva in revizije, menedžmenta, financ, računalništva ali informatike in podobnih usmeritev, te želimo spoznati.
Prijavi se zdaj!
Prijave so odprte od 1. 4. – 17. 4. 2019. do konca dneva.

Pogoji za prijavo:

  • Zadnji letnik študija oz. status absolventa
  • Magistrski študij
  • Dobro znanje angleškega jezika

Koraki za prijavo:
1. Pošlji email z življenjepisom na naslov …………
2. V SUBJECT LINE napiši – “Prijava na Deloitte Insight Day”
3. V e-mailu navedi, katero fakulteto in smer obiskuješ
4. Napiši, katera področja te najbolj zanimajo: revizija in revizijsko svetovanje, davki, poslovno svetovanje, tehnologija, tveganja ali finančno svetovanje.

Število mest je omejeno na 25 udeležencev.
Prijavi se čim prej, da si zagotoviš mesto!