Nahajate se tukaj

Vabilo k obisku Kariernega sejma MojeDelo.com 2019 v Ljubljani

Ljubljana, 10/10/2019 - 10:45
dsc7319_0.jpg

Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com že več kot desetletje uspešno deluje na trgu dela in ponuja številne priložnosti za zaposlovanje. Mladim želimo pomagati k uspešnemu vstopu na trg dela in izgradnji njihove kariere, podjetjem pa omogočiti neposreden stik z ustreznimi kandidati. Tudi letos v Ljubljani organiziramo največji karierni dogodek v Sloveniji - Karierni sejem MojeDelo.com, ki bo v četrtek, 7. 11. 2019, med 10. in 19. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Študentje potrebujejo motivacijo in zagon, zato da še pred končanjem šolanja začno sprejemati odločitve, ki jih bodo popeljale do uspešnega vstopa na trg dela. Karierni sejem je odlična priložnost, da jim trg dela predstavimo v pozitivni luči, še preden ti nanj dejansko stopijo. Pomagajte jim prepoznati aktiven pristop k ustvarjanju njihove kariere in jim omogočite obisk sejma.

Kaj Karierni sejem MojeDelo.com ponuja obiskovalcem?
Spoznavanje potencialnih delodajalcev: na sejmu se bodo obiskovalci lahko predstavili več kot 70 različnim podjetjem, ki jih zastopajo predstavniki njihovih kadrovskih oddelkov. Vsak obiskovalec lahko pristopi h kateremukoli podjetju in opravi pogovor s kadrovikom. Karierno svetovanje: karierni strokovnjaki na sejmu bodo svetovali, kako nastopiti na trgu dela in kako pripraviti potrebne dokumente (življenjepis, spremno pismo), da nas delodajalci prepoznajo kot ustreznega kandidata in opazijo med množico prijavljenih za delovno mesto. 

Karierna predavanja: bogat spremljevalni program bo obsegal predstavitev posameznih podjetij in druga zanimiva strokovna predavanja z nasveti, kako uspešno poiskati zaposlitev in o pomembnosti zdravja na delovnem mestu. Pripravljamo pa tudi Start-up kotiček. Več o programu: http://kariernisejem.com/karierni-sejem-ljubljana-2019-program/.

Brezplačno psihometrično testiranje: za karierni vzpon je potrebno konstantno nadgrajevati naše znanje in piliti veščine, zato bodo obiskovalci sejma prejeli promocijske kode za brezplačno psihometrično testiranje Selby&Mills.
Fotokotiček: Obiskovalcem sejma bomo na samem dogodku omogočili brezplačno portretno fotografiranje. Fotografijo bo posnel profesionalni fotograf, mi pa jo bomo posameznikom posredovali prek portala MojeDelo.com.

Kaj priporočamo za vaše študente?

Delavnica #MOJEPRVODELO:
Je namenjena vsem mladim, da na trg dela vstopijo samozavestni in odločni, takšni, kot so postali tekom šolanja, spoznajo kaj trg dela pomeni in kako deluje ter razumejo, kako se oblikuje delovna mesta, in da najdejo najbolj primerno zase. Želimo, da mladi prepoznajo svoje veščine, izkušnje in jih znajo predstaviti na razgovoru ter spoznajo možnosti, ki jih ponujajo tudi sodobna orodja na družabnih omrežjih, katera že uporabljajo. Nenazadnje, želimo, da najdejo svoje prvo delo, ki bo dobra popotnica za nadaljnji razvoj njihove kariere!

 

Vodeni ogledi sejma:
V primeru, da bi sejem obiskali organizirano v okviru vašega kurikuluma, lahko vodnik popelje študente po sejmu, jim predstavi ključne točke in jih usmeri na rezervirana predavanja. Pridružite se nam na Kariernem sejmu MojeDelo.com 2019 v Ljubljani. Vstop in vse spremljevalne dejavnosti so brezplačne!

Več o sejmu: www.kariernisejem.com.
Za vse nadaljnje informacije in rezervacijo terminov se obrnite na Kajo Dekleva, kaja.dekleva@styria.com, 040 584 141.