Nahajate se tukaj

Usposabljanje za bodoče mentorje

Ljubljana, 18/02/2020 - 13:15
unnamed_8.jpg

PRIHODNOST NAJBOLJE NAPOVEDUJEŠ TAKO, DA JO SOUSTVARJAŠ

Na Kersnikovi vabimo k usposabljanju za bodoče mentorice/je, raziskovalke/ce in ustvarjalke/ce za delavnice in drugo interaktivno ustvarjanje, pri katerem se križajo umetnost, biotehnologija, robotika, elektronika, programiranje in druge atraktivne prakse. Če te zanima sodelovanje s strokovnjaki, možnost razvoja lastnih idej, timsko delo in ustvarjanje na presečišču znanosti in umetnosti, je Kersnikova pravi kraj zate. Vključiš se lahko v različne dejavnosti, ki hekajo različne tehnologije, v našem laboratoriju eksperimentiraš z živimi materiali, lahko pa sodeluješ pri nastajanju in pripravi umetniških del, ki bodo razstavljena v Galeriji Kapelica. Poslanstvo sodelovanja vidimo v navduševanju otrok in mladih za razmišljanje izven okvirov in v igrivem ustvarjanju; v spodbujanju vznemirljivih situacij, v katerih vzplamti ustvarjalna energija umetnic/kov, znanstvenic/kov, inženirk/jev in drugih vizionark/jev, ki svoje projekte razstavljajo v galeriji za sodobne raziskovalne umetnosti. Naše poslanstvo je tudi, da s svojimi dejavnostmi spodbujamo javne razprave in senzibiliziramo družbo za priložnosti in nevarnosti, ki lahko obstajajo ob nerazumevanju sodobnih tehnologij.
KDO?
Matematičarke/ji, mehatroničarke/ji, elektrotehničarke/ji, programerke/ji, biotehnologi/nje, umetnice/ki, fotografi/nje, pedagogi/nje, znanstvenice/ki, študentke/i, dijaki/nje … Vsi, ki bi svojo energijo radi posredovali mladim in znanja željnim.
KDAJ & KJE?
Srečali se bomo v petek, 6. 3. 2020, ob 17.00 uri v laboratoriju Rampa na Kersnikovi 4 v Ljubljani. Če želiš sodelovati in ti ta termin ne ustreza, nam vseeno pošlji sporočilo in se bomo dogovorili drugače.
KAKO? 
Prek spletne povezave nam pošlji sporočilo s kratkim pripisom, zakaj bi želel/a sodelovati in soustvarjati naš program.

Se vidimo!