Nahajate se tukaj

Študijsko leto bomo začeli z velikim koncertom na Kampusu

Ljubljana, 22/09/2017 - 10:15
coverfb_6_transparenca_efect_2_1.png

Še malo pa bo konec septembra? Se še kdo sprašuje kam je šlo poletje? Upamo, da ste uspešno zaključili obveznosti tega študijskega leta, da ste maksimalno izkoristili poletne počitnice in da ste že pripravljeni na nove izzive, ki jih prinaša novo študijsko leto. Ob enem izrekamo tudi toplo dobrodošlico vsem brucem, dobrodošli v Ljubljani!

Z oktobrom pa ne prihajajo samo jesen, hladno vreme in študijske obveznosti, ampak tradicionalni brezplačni koncert na Študentskem kampusu. Mi že odštevamo dni do največje študentske zabave, ki bo 2. oktobra 2017.

Na velikem prizorišču Kampusa se bodo tokrat zvrstile tri nadvse simpatične in nadarjene glasbenice. Z nami bo Jelena Rozga, hrvaška pevka, ki je svojo glasbeno kariero začela leta 1996, ko je na hrvaškem izboru za Evrovizijo zasedla 2. mesto, istega leta pa postala tudi pevka znane skupine Magazin. Leta 2006 se je začela njena solo kariera, pevka je postala znana z vsem znanim singlom Bižuterija, kateremu je za tem sledilo še mnogo uspešnic.

Alya, slovenska pevka katere kariera se je začela že leta 2002. S svojimi pop uspešnicami, je osvojila srca mnogih najstnic in najstnikov po Sloveniji. Njen prvi album Alya, je požel veliko uspeha ter prejel zlato in platinasto certifikacjio. Hit A veš, ki ga je posnela v sodelovanju z Janom Plestenjakom pa je bil izbran za pesem leta 2008.

Špela Grošelj, slovenska pevka katere kariera se je prav tako začela leta 2002, je svojo kariero začela v skupini Foxy Teens in kasneje nadaljevala v skupini Atomik Harmonik. V obeh skupinah je požela mnogo uspehov, za solo kariero pa se je odločila leta 2010, ko je posnela prvo uspešnico Moč srca.

Dekleta bodo s svojimi bendi zagotovo poskrbele za nepozaben študentski žur - kot se za otvoritev novega študijskega leta spodobi.

Dogodek je BREZPLAČEN, svojo vstopnico pa si lahko že zdaj zagotoviš tukaj

 

V oktobru pa ne bomo samo žurali, ampak se bomo tudi kulturno izbraževali. V gledališki predstavi 7ka bodo člani dramske skupine Študentskega sveta stanovalcev iz Univerze v Mariboru spregovorili o: ljubezenskih težavah v času študija, življenju v študentskem domu, študentskih zabavah, neprespanih nočeh in luknjah v spominu, skratka o vsem kar sestavlja vsakdan večine študentov. 
Osrednjo dogajanje gledališke predstave je postavljeno v študentski dom številka 7, kjer se skupina tamkajšnjih stanovalk spopada s številnimi ljubezenskimi težavami in študentskih življenjem na sploh. 
Da pa bo gledališka predstava res prava zabava, so igralci vanjo vključili tudi številne znane napeve. Vsi skupaj bomo tako zagotovo vsaj zamrmrali, če ne celo glasno zapeli, ob zvokih pesmi kot so Jagode in čokolada, Hajde da ludujemo, Samo ljubezen, Čista jeba, Sam po parku, Vsi ljudje hitijo in še mnoge druge. Vstop je brezplačen.