Nahajate se tukaj

Študentski predbožični teden izletov

Ljubljana, 03/12/2018 - 20:45
46516097_1953931711358851_8466604438591635456_n_0.jpg

Ker se božični čas bliža s svetlobno hitrostjo, smo vam pripravili popestritev v predprazničnem času, da boste in bomo lažje dočakali decemberski vrhunec. Izberi med obmorsko Italijo, cesarsko Avstrijo ali pravljično Hrvaško in ustvari nepozabne božične spomine. Prehiti božička, prijavi se še danes! 

 

PRIJAVE NA: https://goo.gl/forms/eR5GZoAIPs3c8sL92

 

BOŽIČNO NAKUPOVANJE V ITALIJI

Predbožični nakupi, sprehod ob morju in kuhano vino ter vroča čokolada na eni izmed božičnih stojnic. Vse to in še več si privoščite 11. decembra, ko se bomo sprva odpravili v izjemno priljubljen Outlet center Palmanova, kasneje pa bomo sprehod po trgovinah zamenjali za veličastni grad Miramare ter si privoščili pogled na zimsko morsko obzorje. Za konec dneva nas čaka še Trst, ki bo zasijal v soju vseh božičnih lučk. Pridruži se nam že za 14,90€ in bodi del italijanske božične pravljice tudi ti!

 

PARTY ZAGREB

Zagreb- eno najlepše okrašenih mest v Evropi, ki je v predbožičnem času vsekakor »the place to be«. Tja te odpeljemo 12. decembra v popoldanskih urah in ti najprej razkažemo Sabor, Banski dvor, cerkev sv. Marka, Kamnita vrata, katedralo, Donji in Gornji grad z vzpenjačo, ter trg Bana Jelačiča v soju vseh svojih luči. Po vseh božičnih užitkih v prestolnici, pa nas bo pot ponesla še v enega izmed tamkajšnjih nočnih klubov, kjer nas čaka žur do jutranjih ur, za tem pa pot nazaj v Ljubljano. Pridruži se nam in zaužij barve, okuse in zvoke božiča v najboljši možni preobleki že za 14,90€!

 

CESARSKI DUNAJ

Dunaj- prestolnica kulture, domovina dunajskega valčka, zibelka Sacher torte… ki s svojo barvitostjo in razposajenostjo vabi vse ljubitelje predbožičnega vzdušja, vključno z nami, ki se bomo tja odpravili 13. decembra! Ne bomo si ogledali le vseh od venomer opevanih znamenitosti, kot so Schönbrunn, cesarski dvorec Hofburg, stolnica Sv. Štefana, Mestna hiša in Parlament, pač pa predvsem uživali v veličastnem božičnem sejmu in Dunaju v slavnostnih prazničnih lučkah, prepojenem z vonjem vroče čokolade, punča in številnih drugih dobrot. Pridružite se nam in si že za 24,90€ zagotovite praznično vzdušje od jutra pa vse to poznih večernih ur!DODATNE INFORMACIJE

E-mail: tilen.vodebzmavc@gmail.com

Telefonska številka: 040600294