Nahajate se tukaj

Študentski kampus z udarnim koncertom pričakal študente

Ljubljana, 03/10/2017 - 12:30
kampus_2_10_17-7_foto_marko_delbello_ocepek.jpg

Sinoči je na Kampusu tradicionalno potekal koncert dobrodošlice brucem in ostalim študentom, ki se z oktobrom vračajo nazaj v študijske klopi. Približno 5000 študentov so v novo študijsko leto pospremile Alya, Špela Grošelj in Jelena Rozga. Koncert je bil brezplačen in predstavlja uvod v pestro oktobrsko dogajanje na Kampusu.

Koncert dobrodošlice je otvorila priljubljena slovenska pevka Alya, ki je s svojimi uspešnicami dodobra ogrela razigrano študentsko občinstvo. Zatem so prisotne razveselili gostje večera – člani ene najuspešnejših fantovskih skupin v Sloveniji, New Game Over.

Osrednja glasbena gostja večera je bila Jelena Rozga. Tekom svoje dolgoletne in uspešne kariere je hrvaška glasbenica nanizala veliko uspešnic, ki jih je predstavila tudi občinstvu na Kampusu, svoj repertoar pa je popestrila z veliko yugo-rock hiti.

Pred zadnjo nastopajočo so še enkrat na oder stopili fantje iz skupine New Game Over. Za njimi pa je dolgo in zabavno noč sklenila slovenska estradnica Špela Grošelj, ki je poskrbela za energičen zaključek večera.

Približno 4000 brezplačnih kart, ki jih je bilo potrebno predčasno rezervirati, je pošlo že dan  pred dogodkom.