Nahajate se tukaj

ŠOU – DNEVI ŠTUDENTSKEGA ŠPORTA

Ljubljana, 18/06/2022 - 19:30
genericsou_3.png

Dnevi študentskega športa so vsakoletni športni dogodek, ki ga sorganizirajo ŠOU LJ, Socialni inkubator Študentski Kampus, Športna zveza Univerze v Ljubljani in Univerza v Ljubljani. V letu 2022 so potekali od 14. junija do 16. junija. 

 

Prvi dan so se udeleženci lahko preizkusili v malem nogometu na Študentskem Kampusu in v Kartingu v WOOP Kartingu v BTC-ju, kjer je 18 študentov tekmovalo za najboljši čas na progi.

Naslednji dan so potekala kar tri tekmovanja. Ob 9. uri sta se v Rožni dolini istočasno začeli tekmovanji v odbojki 3x3 in malem nogometu 3x3, ob 16.30 pa so se udeleženci lahko preizkusili še v orientacijskem teku, s štartom prav tako v Rožni dolini.

Zadnji dan pa so se odvijala kar 4 tekmovanja. Ob 9. uri so dan otvorile košarkarske ekipe v turnirju 3x3, ob 17h je sledil turnir v namiznem nogometu, ob 18h v šahu in nenazadnje ob 19. uri še v pikadu. Vsa tekmovanja ta dan so potekala na Študentskem Kampusu. 

Skupno je bilo v panogah prijavljenih več kot 300 udeležencev in 50 ekip. Prvi trije v vsaki panogi pa so prejeli lepe in praktične nagrade, medalje in pokale. Poleg organizacije samih tekmovanj, je bilo tekom vseh treh dni poskrbljeno še za prigrizke in osvežilno pijačo.