Nahajate se tukaj

Predavanje Od rojstva do korakov

Ljubljana, 13/03/2018 - 18:15
zajeta_slika_5.png
Študentska organizacija Slovenije v okviru projekta Od rojstva do korakov, ki ga izvaja v sodelovanju s študenti fizioterapije Alma Mater Europaea - ECM, organizira predavanja za vse starše študente, ki bi želeli izvedeti več o pravilnem gibalnem razvoju dojenčka, o ravnanju z dojenčkom ali "baby handlingu" ter o ustreznih pripomočkih zanje. 
 
Naš cilj je osveščanje staršev študentov o pričakovanem razvoju, pravilnem ravnanju z dojenčkom in uporabi primernih pripomočkov, z namenom podpore, da bodo v svoji novi življenjski vlogi bolj samozavestni in bodo njihovi malčki veselo kobacali. Opažamo, da primanjkuje pravih informacij, ob enem pa se pojavlja poplava neustreznih informacij, ki povzročajo zmedo pri starših. Prav tako se na trgu pojavlja porast raznovrstnih pripomočkov, ki so med starši zelo priljubljeni, čeprav je njihova korist otrokom vprašljiva. Zato želimo staršem podati prave informacije, ki jim bodo koristile, da otroku omogočijo lepo popotnico za njegov razvoj. 
 
V Mariboru delavnice organiziramo večkrat, tokrat pa bomo izjemoma izvedli tudi predavanje v Ljubljani in Kopru, in sicer v sledečih terminih:
 - v Ljubljani, 16.3. ob 18. uri (v prostorih Alma Mater Europaea, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana)
v Kopru, 17.3. ob 9. uri (v prostorih Alma Mater Europaea, Trubarjeva 1, Koper)
 
Tako da, vljudno vabljeni! Več si lahko preberete tudi na spletni strani:
 
Za dodatna vprašanja in prijavo na predavanje pišite na: razvoj.dojencka@gmail.com.