Nahajate se tukaj

Povej na glas, s čim se soočajo mlade LGBTQI+ osebe!

Ljubljana, 09/03/2016 - 17:00
mladi_na_posvet.jpg

S čim se LGBTIQ+ mladi soočajo vsak dan v šoli, v družini, pri prvi zaposlitvi, med prijatelji in na ulici? Pridi na kratek posvet in spregovori o vsakdanjih situacijah: o nasilju, diskriminaciji, neenakopravni obravnavi, dostopnosti in varnosti. 
 

KDAJ: Ponedeljek, 21. marec 2016, ob 18h

KJE: Ziferblat Ljubljana, Vegova 8

 

Društvo Parada ponosa si prizadeva, da s svojim delovanjem vedno znova opozarja na družbeni položaj in probleme s katerimi se srečujejo LGBTIQ+ osebe v Sloveniji. Med festivalom Parada ponosa 2016, ki bo letos trajal od 6. do 18. junija, si bomo prizadevali v javnosti še posebej izpostaviti in osvetliti nekaj ključnih problemov mladih LGBTIQ+ oseb. Po pogovoru bomo skupaj poskušali definirati nekaj ključnih in najbolj problematičnih področij, skupaj se bomo pogovarjali o tem, kako bi te situacije in probleme lahko naslavljali skozi delovanje društva in tekom Festivala Parada ponosa 2016. Posvet je primarno namenjen mladim od 15 do 25 let, dobrodošli pa tudi »starejši mladi« oz. vsi ostali.

Prosimo vas, da če že sedaj veste, da vas tovrsten pogovor zanima, da se na dogodek prijavite preko spletne prijave, saj bomo v primeru velikega interesa organizirali večji prostor. Prijavite se lahko TUKAJ.

URL prijavnice: https://docs.google.com/forms/d/1vPl_uvkuS3EtYjK-O1cqx9txqffoGC8f7wTEWQBy61Y/viewform

Povezava na Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/558445480997909/