Nahajate se tukaj

Pos(r)edujem znanje: ''Ugovor zoper informativni račun dohodnine'' @Zavod ŠS

08/06/2016 - 17:00
advice1.jpg

Zavod Študentska svetovalnica vas v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE* vljudno vabi na brezplačno delavnico UGOVOR ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE!

Delavnica bo potekala v sredo, 8. junija 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Si prejel informativni izračun dohodnine s katerim se ne strinjaš oziroma je napačen ter bi rad podal ugovor, pa ne veš kako? Želiš plačati manj dohodnine z uveljavljanjem dejanskih stroškov? Želiš biti uveljavljan kot vzdrževani družinski član le določeno število mesecev? Na vsa ta in ostala vprašanja v zvezi z ugovorom vam bomo odgovorili pravni svetovalci. Pridi in izvedel boš, kako lahko znižaš svojo davčno obveznost in plačaš manj dohodnine. Po delavnici bo tudi čas za individualna vprašanja. Delavnica spada v cikel pravnih delavnic, ki potekajo enkrat mesečno.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

*Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.