Nahajate se tukaj

Pos(r)edujem znanje: ''Stres pred in med izpitnim obdobjem'' @Zavod ŠS

15/06/2016 - 17:00
face-1370955_960_720_0.jpg

Zavod Študentska svetovalnica vas v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE* vljudno vabi na brezplačen seminar STRES PRED IN MED IZPITNIM OBDOBJEM. Seminar bo potekal v sredo, 15. junija 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Kaj je stres? Se ti zdi, da v vsakodnevnem življenju doživljaš stres? Kdaj najbolj intenzivno doživljamo stres? Kako stres vpliva na nas? Katere so ključne situacije, ki vsakodnevno povzročajo stres? Kako se soočamo s stresnimi situacijami? Kako se izogniti stresnim situacijam? Kakšne so najpogostejše posledice doživljanja stresa? Kako si organiziramo učenje, da si prihranimo stres? Na kaj vse vpliva stres pred in med izpitnim obdobjem?

V primeru da vas zanimajo odgovori na zgoraj navedena ter ostala podobna vprašanja v zvezi z stresom pred in med izpitnim obdobjem, ste vabljeni, da se nam pridružite na seminarju. Govorili bomo o prihajajočem izpitnem obdobju, kako se pripraviti na študijske obveznosti, izpite; kako stres vpliva na učenje, kakšne so taktike zmanjševanje stresa. Seminar spada v cikel delavnic o socialni varnosti, ki potekajo enkrat mesečno.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!

*Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.