Nahajate se tukaj

Podpri Fundacijo Študentski tolar

Ljubljana, 15/12/2016 - 14:00
business-money-pink-coins_0.jpg

Fundacija Študentski tolar, ustanove ŠOU v Ljubljani, te vabi, da v kolikor za letošnje leto še nisi namenil/a dela svoje dohodnine (do 0,5 %), to storiš sedaj. Svoj delež lahko nameniš Fundaciji Študentski tolar in k njej prispevaš pomemben del.

Vsak davčni zavezanec v Republiki Sloveniji ima možnost, da del dohodnine nameni neposredno kakšni organizaciji, v nasprotnem primeru se namreč ta del pusti v državnem proračunu. Donacija do 0,5% dohodnine te ne stane nič, študentom v stiski pa lahko pripomore ogromno.

S tem omogočiš, da Fundacija nadaljuje z izvajanjanjem stalnih projektov in se hkrati loti kakšnega novega. Z vsemi projekti se trudijo pomagati študentom v stiski, predvsem v obliki denarnih in drugih ugodnostih oz. pomoči, kot so subvencionirani jezikovni/športni tečaji, brezplačna psihoterapija in psihološka svetovanja, brezplačno lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog, ...

Izpolnjen obrazec lahko pošlješ na Fundacijo Študentski tolar, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana, ali pa ga posreduješ direktno na davčno izpostavo, kjer imaš prijavljeno stalno prebivališče. Obrazec najdeš na njihovi spletni strani.

Ekipa Fundacije Študentski tolar se ti za izkazano podporo že v naprej iskreno zahvaljuje.