Nahajate se tukaj

Oktoberfest s ŠOU

Ljubljana, 09/09/2019 - 14:15
oktoberfest-bejbi-06_0.png

‼ »It's OKTOBERFEST time! Join the gang for food, fun and beer!« ‼

O-K-T-O-B-E-R-F-E-S-T

Kaj pravzaprav pomeni Oktoberfest? 18 dni, 432 ur in še več hektolitrov piva za več milijonov obiskovalcev, ki se ga udeležijo vsako leto ter 140 restavracij za vse gurmanske navdušence. 

Komur to zveni kot idealen zaključek poletja in uvod v novo študijsko leto, naj se nam pridruži 27. septembra, ko se bomo podali na enodnevni izlet v München in avanturo s preko 200 letno tradicijo, imenovano Oktoberfest 2019. 

EKSKLUZIVNA ŠOU CENA: 25€/osebo
DATUM: Petek, 27. september 2019

PRIJAVE NA: https://prijave.sou-lj.si/events/oktoberfest-s-sou

Preko Karavank bomo iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah odrinili proti bavarski prestolnici od koder bo že dišalo po pivu. Našo dogodivščino bomo pričeli kulturno, s sprehodom po starem mestnem jedru in ogledom Michaelove cerkve ter Marijinega trga, v nadaljevanju pa nas čaka središče dogajanja »Wisen« v svojem polnem sijaju. V večernih urah, ko bodo naši želodčki že utrujeni od ogromnih količin bavarske hrane in pijače, naše noge pa od celodnevnega rajanja in plesnih korakov, se bomo odpeljali nazaj proti Ljubljani. Tako se bo končal naš dan, spomini pa bodo ostali za vedno!

Prijava je popolna ob plačilu. Izlet lahko plačate preko UPNja. Za izdajo le tega bi potrebovali stalni naslov, pošto in poštno številko plačnika, ter imena in priimke oseb za katere bi želeli plačati.

Cena vključuje:
1 dnevni izlet na Bavarsko z obiskom festivala Oktoberfest
Avtobusni prevoz po programu
Turistično vodenje/spremljanje po programu in organizacijo izleta
Cestnine, parkiranje, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV

DODATNE INFORMACIJE: tilen.vodebzmavc@gmail.com ali 040600294