Nahajate se tukaj

Oblikuj vizualno podobo fasade v Študentskem kampusu

Ljubljana, 11/10/2016 - 16:45
fasada_2.jpg

Študentski kampus, zavod ŠOU v Ljubljani, ponovno objavlja javni razpis za pripravo in izvedbo vizualne podobe fasade objekta na Študentskem kampusu, tokrat z nagrado v vrednosti 1500 eur. Namen razpisa je poživitev osrednjega dela študentskega kampusa kjer skozi celotno leto potekajo manjše in večje prireditve za študente. Seveda pa velika priložnost tudi zate, če te zanima ali pa se tvoje študijsko področje nanaša na arhitekturo, oblikovanje, vizualno umetnost, slikarstvo. 

Jedro tematike naj temelji na pridevniku "študentski", nova podoba fasade pa naj ulovi duh časa. Tematika naj se torej navezuje na študente, študentsko življenje, študentske aktivnosti in študentske ideje, ki pa se prepletajo tudi na Študentskem kampusu. 
Pošlji prijavo, ki vsebuje osnovne podatke in koncept ideje, na podlagi katere je izdelana vizualna podoba fasade. Priloga prijave, v kateri je predstavljena umetniško vizualna predstavitev izgleda fasade, naj bo v .pdf obliki. Več informacij o razpisu in postopku prijave si lahko prebereš v spodaj priloženi datoteki. Prijavo je potrebno oddati v elektronski obliki na naslov info@kampus.si. Zadnji rok za prijavo je do vključno 2. 11. 2016 do polnoči.