Nahajate se tukaj

Ljubljanskim študentom bo dobrodošlico zaigral Plavi orkestar

Ljubljana, 27/09/2016 - 19:15
14322516_1205412119500208_8806830863185556038_n.jpg

Ljubljana, 27. september 2016 – Študentje že s prihodnjim tednom stopajo nazaj v predavalnice fakultet, saj se s 3. oktobrom pričenja novo študijsko leto. Leto dni po svoji otvoritvi jih bo ljubljanski Študentski kampus znova pričakal s koncertom dobrodošlice, na katerem bodo tokrat nastopili znani jugorokerji Plavi orkestar. Koncert je brezplačen, vstopnice - ki jih je zaradi velikega interesa bilo potrebno prej rezervirati - pa so že razprodane. 

Tudi letos lahko na osrednji ploščadi Študentskega kampusa pričakujemo večtisočglavo množico mladih, ki proslavlja uspešen vstop v novo študijsko leto. Udeležence bodo pred nastopom Plavega orkestra ogrevali Top Stripper in HeaveniX, noč pa bodo zaključili Il Divji. Koncert se začne ob 20. uri, vstopnice (ki sicer zagotavljajo vstop do 21. ure) pa so že pošle.

Večerni koncert bo predstavljal zgolj zaključek pestrega dnevnega dogajanja na Kampusu. Čez dan bodo lahko študentje podaljšali dostop do subvencionirane študentske prehrane (“študentskih bonov”), novopečeni bruci pa bodo lahko v brošurah, ki jih bodo prejeli ob vpisu, izvedeli vse potrebno o študentskem življenju. V raznolikih tematskih kotičkih, ki bodo posebej postavljeni na 3. oktober, se bodo lahko tudi družili, ustvarjali, brali in se športno udejstvovali.

3. oktober bo obenem prvi dan Študentske kuhne, ki bo trajala vsak dan v tednu do četrtka, 6. oktobra, od 11. do 17. ure. Na stojnicah v osrednjem delu Kampusa se bo predstavil izbor ponudnikov, ki bodo svoje specialitete dali na pokušino po študentom prijaznih cenah. Za 2,90 EUR bodo študentje lahko poskusili dobrote Cantine Mexicana, Centralne postaje, Študentske menze Index, Flying Smoker, Menze Šiška in Picerije Kampus.

KONTAKT: Za več informacij obiščite www.facebook.com/studentskikampus ali www.kampus.si. V zvezi z novinarskimi akreditacijami za večerni koncert ali v primeru dodatnih vprašanj se obrnite na pr@kampus.si.