Nahajate se tukaj

Kreativna akademija: brezplačni seminar Marka Korenjaka in Saše Einsiedler

18/05/2016 - 17:00
miselnivzorec_0.png

Kreativna akademija vabi na brezplačni seminar Marka Korenjaka in Saše Einsiedler, 18.5.2016, ob 17.uri, v Kristalni palači, v Ljubljani.

Kdo?

Smo ekipa mladih, ki verjamemo, da se vse začne v glavi in lastni percepciji sveta v nas in okoli nas. Naše misli nam krojijo življenje, naš trud in želje nas vodijo, rezultati pa se kažejo sami po sebi. Ker želimo ozaveščati druge o pomenu in uspehu takšnega delovanja in pomagati pokazati smer k boljšemu, zadovoljnejšemu in polnejšem danes in jutri smo v naslednjih mesecih organizirali serijo predavanj s priznanimi predavatelji, ki nam bodo predstavili kako realizirati samega sebe v najboljši luči in si kreirati svoje življenje. Začnemo že naslednji teden, 18.5.2016 ob 17.00 uri v Kristalni palači, BTC, s Sašo Einseidler, ki bo govorila o samopodobi in Markom Korenjakom, ki nam bo predstavil NLP teorijo oziroma nevrolingvistično programiranje, štiri dimenzije človeka, kaj so to čustva in zakaj jih sploh imamo, obvladovanje misli, v predavanju ŽIVETI TUKAJ IN ZDAJ - ali se to danes sploh da?

Zakaj?

Ker bomo ovrgli veliko dosedanjih prepričanj, ki so nam ali smo si jih vcepili v glavo in nam preprečujejo, da zaživimo kreativno, polno, z vsemi potenciali.

Kako?

Govorilo se bo o medosebni komunikaciji, kaj so čustva, kako obvladovati misli, o nevrolingvističnemu programiranju, o samopodobi in še mnogo tega.

Ostala predavanja?

1.6.2016 bo naš gost Žiga Vavpotič, njegova tema pa je ŽIVI IN PUSTI SLED

15.6.2016 sledi Samo Lubej s predavanjem KAKO FINANČNO USPETI IN SE OB TEM LEPO IMETI

23.6.2016 4-urna delavnica s Tino Puncer - SOUL WORK

> Za študente so pripravili posebno akcijo, v kateri je cena posameznega dogodka znižana za 50 %, in tako vstopnina enega dogodka zneša le 15 eur.
> Rezervacije sprejemajo do ponedeljka 16.5.2016 na info@kreativnaakademija.com
 

http://kreativnaakademija.com