Nahajate se tukaj

Kampus sinoči pozdravil 4000 študentov

Ljubljana, 05/10/2016 - 21:00
genericsou_3.png

Ljubljana, 4. oktober 2016 - Sinoči je na Kampusu potekal koncert dobrodošlice brucem in ostalim študentom, ki se z oktobrom vračajo nazaj v študijske klopi. Približno 4000 študentov je v novo študijsko leto pospremila skupina Plavi orkestar, ki se je po daljšem premoru zopet ustavila v slovenski prestolnici. Brezplačni koncert pa je bil zgolj uvod v pestro sezono dogodkov, ki se bodo odvijali na Kampusu v drugem letu njegovega delovanja.

Na včerajšnjem koncertu dobrodošlice so poleg Plavega orkestra nastopili še Top Stripper, mladi ljubljančani, ki so letos izdali nov album “Luck don’t come cheap”; HeaveniX, ki navdušujejo z odličnimi priredbami in avtorskimi skladbami; ter odlični mladi pevci Il Divji. Približno 4000 brezplačnih kart, ki jih je bilo potrebno predčasno rezervirati, je pošlo že več kot teden dni pred dogodkom.

Dogodki v Kampusu pa se z včerajšnjim koncertom šele pričenjajo. Do četrtka, 6. oktobra, od 11. do 17. ure se bodo študentje lahko okrepčali na Študentski kuhni v Kampusu, kjer se bodo predstavili različni ponudniki študentske prehrane v Ljubljani (Študentska menza Indeks, Cantina Mexicana, Flying Smoker, Samopostrežna restavracija Menza, Centralna postaja in Picerija Kampus). Obroki so na voljo po študentom prijazni ceni 2,90 EUR.

Vse študente pozivamo, da spremljajo Facebook stran Kampusa (@Študentski kampus) ali spletno stran www.kampus.si za več informacij o dogodkih. 

KONTAKT: odnosi z javnostmi Zavoda Socialni inkubator Študentski kampus, pr@kampus.si