Nahajate se tukaj

Kako potovati po svetu z zelo malo denarja?

24/04/2017 - 18:00
17904325_1477173172324100_1831687384512610264_n.jpg

Radi potujete, a za to nimate denarja? Bi šli na pot, a to željo odlagate, ker menite, da za potovanja potrebujete veliko denarja in ga vi nimate dovolj?Potem pridite 24. aprila na Študentski kampus v Zeleno predavalnico, ob 18.uri na potopisno predavanje Kako potovati po svetu z zelo malo denarja? Izvedeli boste, da JE mogoče potovati tudi z zelo malo denarja in dobili veliko napotkov, idej in konkretnih koristnih nasvetov, kako potovati zelo poceni.

Predavanje bo vodila Zarja Kambič, ki je pred dobrimi tremi leti dala odpoved v službi, se sama podala v neznano in nato tri leta potovala po svetu, na zelo poceni način, z zelo omejenim budgetom. A kot poudarja, potovati poceni ne pomeni nujno, da je taka izkušnja okrnjena – lahko je tudi prav nasprotno! Načini potovanja, ki jih uporablja in jih bo predstavila tudi vam, omogočajo, da lahko potujete dlje časa, doživite še več, dobite pristen stik z okoljem, domačini in njihovo kulturo ter stkete nova prijateljstva po vsem svetu.

Po treh letih je Zarja sedaj prvič na obisku v Sloveniji, a ne za dolgo, saj se kmalu odpravlja dalje – tokrat na Aljasko, v Kanado, nato pa v srednjo in južno Ameriko.

Imela je že dve podobni predavanji, enega v Ljubljani, drugega v Kopru, obakrat ga je obiskalo več kot sto mladih in bili so navdušeni. Ne zamudite odlične priložnosti, da izveste kako lahko z zelo malo denarja po svetu potujete tudi vi!

Nekaj o avtorici predavanja:

Zarja Kambič je novinarka, popotnica in blogerka, ki je pred tremi leti zapustila Slovenijo in se sama odpravila na drugi konec sveta. Ko je odhajala, se ji še sanjalo ni, za koliko časa odhaja in kaj vse jo čaka. Bila je neverjetna avantura! Hodila je po ledenikih, vulkanih, fjordih, opazovala pingvine, plavala z delfini, reševala ogromne želve na Pacifiku,živela in delala z domačini na različnih koncih sveta in spoznavala njihovo kulturo ter na koncu, kot prva Slovenka, celo delala kot vodička za plavanje s kiti!

Svoje dogodivščine, videoposnetke in fotografije redno objavlja na FB strani: https://www.facebook.com/InZarjasbackpack/ in Instagramu: https://www.instagram.com/inzarjasbackpack/

Pa še video treh let potovanja:
https://www.youtube.com/watch?v=lTWTQlCDCj4