Nahajate se tukaj

Izobraževalni, zabavni in športni dogodki za študente

university-105709_1920.jpg

ŠOU v Ljubljani v sodelovanju s Študentskim kampusom izvede tudi veliko manjših projektov, ki se odvijajo v prostorih Študentskega kampusa in služijo za popestritev življenja študentov v Ljubljani. Organiziramo predavanja in delavnice izobraževalne narave, hkrati pa tudi sproščene zabavne in športne dogodke.

PREDAVANJA O OSEBNI RASTI IN GRADNJI KARIERE

Na Študentskem kampusu organiziramo tudi raznovrstna predavanja, ki študentom pomagajo pri premagovanju ovir tako v zasebnem kot tudi v študijskem življenju in postopku gradnje kariere. V ta namen smo z zunanjimi izvajalci organizirali delavnice in predavanja kot so Predavanje o doktorskem študiju, Premagaj strah, stres in izgorelost, Premagaj strah in osvobodi svoj potencial, Skrivnosti genijev in najboljših vodij, Postani magnet za zaposlovalce, Dialoška komunikacija in dialog, Delavnica medizpitne meditacije, itd.

DELAVNICE INFORMACIJSKE PISMENOSTI

Za študente organiziramo tudi delavnice informacijske pismenosti, ki jih vodijo strokovnjaki in vključujejo predvsem znanje uporabe raznih računalniških programov. Izvedli smo delavnice Osnove programiranja, Osnove photoshopa, itd.

STAND UP VEČERI

Na Študentskem kampusu večkrat na leto organiziramo stand up večere, na katere povabimo bolj in manj uveljavljene stand up komediante.

GLEDALIŠKE PREDSTAVE

Skupaj s Študentskim kampusom in zunanjimi izvajalci organiziramo tudi razne brezplačne gledališke predstave, ki študentom popestrijo študentsko življenje in jim omogočajo, da se kulturno udejstvujejo tudi na Kampusu.

IMPRO PRVENSTVA

Na Kampusu organiziramo tudi Impro prvenstva, v katerih dajemo možnost študentskim improvizacijskim skupinam da se predstavijo in pokažejo svoje znanje pred večjo publiko študentov.

POTOPISNA PREDAVANJA

Na potopisna predavanja povabimo študente, ki so izkusili potovanja po različnih delih sveta in so svoje izkušnje pripravljeni deliti z drugimi. Na teh predavanjih po navadi izvemo, kako so študentje sploh načrtovali potovanja, kako si jih lahko privoščimo z omejenimi sredstvi, spoznamo tuje države in druge kulture, ter se nasmejemo ob smešnih anekdotah iz potovanj.

ŠTUDENTSKI KOŠARKARSKI 3X3 TURNIR

Organizirali smo tudi Študentski košarkarski 3x3 turnir, ki je namenjen vsem, ki imajo status študenta ljubljanske Univerze.