Nahajate se tukaj

Itak Job bo mladim pomagal do želene zaposlitve

Ljubljana, 15/03/2016 - 10:45
itak_job_kandidati_in_gorazd_prah.jpg

Itak Job, del pobude Moč besed, ki poteka pod sloganom »Ne objavi kar te lahko gnjavi«, bo tri mlade, ki se želijo zaposliti na svojem strokovnem področju, podprl pri iskanju zaposlitve. Mladi bodo z osebno prilagojeno kampanjo nagovorili potencialne delodajalce, pri tem pa jim bodo pomagali karierni svetovalec Gorazd Prah ter ustvarjalna ekipa izziva Itak Job.

V okviru izziva Itak Job je znamka Itak mlade pozvala, da izrazijo svoja pričakovanja glede svoje sanjske službe ter med več kot 300 oddanimi prijavami izbrala tri mlade. Med njimi so Katja Pernek, ki si po zaključenem študiju biokemije želi sodelovati z mednarodno farmacevtsko družbo, Monika Benedičič, ki je diplomirana na Fakulteti za organizacijske vede in se želi preizkusiti kot organizatorka dogodkov ter magister ekonomije, Miha Farkaš, ki išče priložnost v mednarodnem poslovnem sistemu.

Mlade iskalce zaposlitve in njihove kampanje lahko spremljate na spletni strani http://itak.si/ItakJob ter prek profilov Itak na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.