Nahajate se tukaj

FUNDACIJA ŠTUDENTSKI TOLAR RAZPISUJE SUBVENCIONIRANE JEZIKOVNE TEČAJE ZA SOCIALNO OGROŽENE ŠTUDENTE

Ljubljana, 21/08/2018 - 11:30
3_tolar-2.jpg

Namen Fundacije Študentski tolar je pomagati študentom v stiski in si prizadevati za izboljšanje socialnega položaja študentov. Znanje tujih jezikov in neformalno izobraževanje sta danes kompetenci, ki naj bi je bili vešči vsi študenti, ne glede na smer študija. Ker pa si jezikovnih in strokovnih tečajev žal vsi ne morejo privoščiti, objavlja Fundacija Študentski tolar razpis za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski. Razpis je objavljen na www.studentski-tolar.si.

Z razpisom bo Fundacija Študentski tolar omogočila subvencioniran jezikovni tečaj 70 študentom članic ŠOU v Ljubljani z doplačilom študenta po ceni 30 €. Jezikovne tečaje izvaja Zavod ŠOLT, študent pa si lahko sam izbere kateri tečaj bi želel obiskovati – teh je preko 30 različnih. Študentom svetujemo, da se na razpis prijavijo čim prej, saj bo možnost teh subvencioniranih tečajev pridobilo prvih 70 študentov, ki bodo ustrezali merilom razpisa.

Obenem potekajo trenutno na Fundaciji Študentski tolar tudi še drugi programi za študente v socialni stiski in sicer subvencionirani strokovni in športni tečaji, brezplačno lektoriranje zaključnih študijskih del in dodelitev rabljenih računalnikov. 

Na naši spletni strani lahko preverite, kakšno pomoč ponujamo, kdaj in kako lahko študenti za pomoč zaprosijo ter kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.

KONTAKT: Fundacija Študentski tolar, Ustanova ŠOU v Ljubljani (01/4380-219)