Nahajate se tukaj

Delavnica: ''Od primernih razpisov do uspešne projektne prijave'' @ Študentski kampus

26/05/2016 - 17:00
zajeta_slika_0.jpg

Stičišče NVO osrednje Slovenije skupaj z Društvenim stičiščem ŠOU v Ljubljani – STIKS vabi na brezplačno Delavnico »Od primernih razpisov do uspešne projektne prijave« v četrtek, 26. maja 2016 od 17.00 do 20.00 v prostorih Študentskega kampusa, Pivovarniška ulica 6 v Ljubljani (rdeča stavba).

Delavnica je namenjena predstavitvi razpisov na področju mladih. NVO so odličen poligon za pridobivanje konkretnih izkušenj, prenos znanja pridobljenega na fakulteti v prakso in razvoj novih zaposlitvenih priložnosti ter aktivacijo brezposelnih.

Na delavnici bomo naredili pregled razpisov, predvsem za področje mladih, za financiranje mladinskih aktivnosti. Odgovorili bomo na vprašanja, kateri razpisi so na voljo, kako izbrati ustrezne za svojo organizacijo, kako pripraviti uspešno projektno prijavo, na kaj moramo biti posebej pozorni, kakšne so pogoste napake in kaj ocenjujejo financerji. Katere priložnosti za mlade se še odpirajo v nevladnih organizacijah in kako jih izkoristiti. 

Vsebina delavnice:

  • Uvod v razpise in projektne prijave
  • Predstavitev finančnih virov na nacionalni in evropski ravni
  • Predpogoji za uspešno prijavo na razpis
  • Napotki za pisanje projektne prijave

 

Prijava in informacije: 

Za obisk delavnice je obvezna prijava in sicer najkasneje do srede, 25. 5. 2016. Prijava poteka preko spletnega obrazca.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

 

Vljudno vabljeni!