Nahajate se tukaj

Brezplačno na koncert s ŠOU v Ljubljani

Ljubljana, 14/11/2016 - 18:30
koncert_0.jpg

Ljubljano bo ponovno obiskal francoski glasbeni velikan Jean-Michel Jarre. ŠOU v Ljubljani pa ti podarja brezplačne vstopnice za koncert. Do torka, 15. 11., do 13.00 na info@sou-lj.si sporoči ime in priimek in vstopnica je tvoja!

Ko je Jean-Michel Jarre pred osmimi leti prvič obiskal Slovenijo, je ljubljansko Halo Tivoli navdušil z nastopom, prilagojenim za manjše in bolj intimne prostore. 15. novembra bo namreč v Dvorani Stožice uprizoril šov, kakršnemu pri nas še nismo bili priča! Da nikakor ne gre za prazne besede ali neutemeljene superlative, pričajo utrinki z razprodane londonske O2 Arene. Tam je Jarre dokazal, da mu je s svežim pristopom in do potankosti dodelano produkcijo uspelo nemogoče – energijo in spektakularnost svojih notoričnih makro nastopov na prostem je preslikal v koncertne dvorane.

Jean-Michel Jarre velja za enega najvplivnejših glasbenikov moderne dobe, za umetnika, ki je s svojim pristopom oblikoval elektronsko glasbo in utrl pot sedanjim generacijam. arrovi osupljivi in razvpiti šovi na prostem so avdiovizualne poslastice, v katerih se preliva vznemirljiva mešanica luči, laserjev, pirotehnike ter najnovejše tehnologije. S tovrstnimi nastopi po vsem svetu se je zapisal tako v zgodovino glasbe kot tudi v Guinnessovo knjigo rekordov. V sklopu turneje bo Jean-Michel obiskal preko 40 prizorišč, med njimi tudi ljubljansko dvorano Stožice. Tam bo predstavil svoja najnovejša albuma: kritiško priznani "Electronica 1: The Time Machine" ter sveži "Electronica 2: The Heart of Noise", ki je izšel 6. maja.

Če želiš brezplačno obiskati koncert, nam na info@sou-lj.si sporoči ime in priimek ter si tako zagotovi svojo vstopnico. Pozor! Ponudba velja zgolj do torka, 15. 11., do 13.00.

Povej naprej!

Facebook dogodek:  https://www.facebook.com/events/618780801632478/