Nahajate se tukaj

Brezplačni seminar: Kako do denarne pomoči?

Ljubljana, 15/11/2016 - 15:15
svetovalnica_5.jpg

Delavnica bo potekala v sredo, 16. novembra 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Kam se lahko obrnem po pomoč, ko se znajdem v finančni stiski? Kakšni so postopki za pridobitev denarnih pomoči ali subvencij? Katere subvencije in ugodnosti so mi na voljo? Kdo je do določenih pomoči upravičen? Kako ubrati pravo strategijo ravnanja z denarjem?

V primeru da vas zanimajo odgovori na zgoraj navedena ter ostala podobna vprašanja v zvezi z denarno pomočjo, ste vabljeni, da se nam pridružite. Na delavnici bomo skupaj pregledali vire denarnih pomoči, ki so dostopni (tudi) študentom, z namenom da bi poiskali tiste, ki jih še ne poznamo ali pa jih še nismo uporabili. Delavnica spada v cikel delavnic o socialni varnosti, ki potekajo enkrat mesečno.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!

*Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.