Nahajate se tukaj

Brezplačen seminar Vsa vprašanja v zvezi z vpisom na fakulteto, postopkom prepisa in prehoda ter vpisom na vzporedni študij in študij diplomantov

15/02/2017 - 17:00
pexels-photo_0.jpg

Zavod Študentska svetovalnica vas v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE vljudno vabi na brezplačen seminar Vsa vprašanja v zvezi z vpisom na fakulteto, postopkom prepisa in prehoda med študijskimi programi ter vplisom na vzporedni študij in študij diplomantov. Seminar bo potekal v sredo, 15. februarja 2017, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje). .

Kako naj oddam prijavo za vpis na visokošolski študij? Kako in kdaj poteka vpis na višje šole? Ali lahko svoje študijske želje po oddaji prijave še spremenim? Se moram pred prepisom izpisati iz prejšnje fakultete? Moram prijavo za vpis po merilih za prehode oddati že sedaj? Kaj je to vzporedni vpis? Kakšni so pogoji za vpis na vzporedni študij? Kaj je to študij diplomantov?

Odgovore na takšna in podobna vprašanja vam bomo svetovalci podali na seminarju, kjer vam bomo na kratko razložili kakšne vrste vpisa na fakulteto poznamo, kakšen je potek vpisa, prepisa in prehoda, kakšne možnosti ima študent v primeru, ko mu sedanji študijski program ni všeč, prav tako pa bomo odgovorili na vsa druga vprašanja, ki so povezana s študijem. Seminar spada v cikel pravnih delavnic in seminarjev, ki potekajo enkrat mesečno.

Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!