Nahajate se tukaj

Brezplačen seminar Študentske družine

04/05/2016 - 17:00
zajeta_slika1_0.png

Kateri socialni prejemki mi pripadajo, v primeru da sem študent in imam otroka? Ali lahko prejemam državno štipendijo? Ali morava s fantom prijaviti skupno gospodinjstvo, če želiva uveljavljati socialne pravice, kot so starševski dodatek, otroški dodatek in pomoč ob rojstvu otroka? Kako je s pravicami na fakulteti v primeru starševstva? Ali se mi bolj splača zaposliti ali ostati študent, ko postanem starš?

Zavod Študentska svetovalnica v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE organizira brezplačen seminar Študentske družine. Seminar je namenjen vsem, ki imajo študentski status in pričakujejo ali imajo dojenčka. Obravnavali bomo namreč vse pravice, ki pripadajo mamicam študentkam, kot tudi obema staršema. Seminar bo potekal v sredo, 4. maja 2016, ob 17. uri na Kersnikovi 4 (1. nadstropje).  Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.comVeč informacij na: http://svetovalnica.com/vabilo-na-brezplacni-seminar/.

Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.