Nahajate se tukaj

Študentska svetovalnica: Brezplačen seminar Štipendijska razmerja

Ljubljana, 04/11/2016 - 00:30
stip_0.jpg

Seminar bo potekal v sredo, 9. novembra 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje).

Kakšni so pogoji za pridobitev štipendije? Ali lahko prejemam štipendijo v absolventskem stažu? Kdaj nastane obveznost vračila štipendije? Kakšne so pravice in obveznosti štipenditorja/štipendista? Kaj se zgodi s štipendijskim razmerjem v času ponavljanja letnika? Katero štipendijo lahko prejemam, če grem na študij v tujino?

V primeru da vas zanimajo odgovori na zgoraj navedena ter ostala podobna vprašanja v zvezi s štipendijskimi razmerji, ste vabljeni, da se nam pridružite. Na predavanju bodo predstavljene vse vrste štipendij, ki jih ponuja Republika Slovenija, obenem pa bo pozornost usmerjena tudi na samo ureditev štipendijskih razmerij (sklenitev, trajanje, pravice in obveznosti štipendistov in štipenditorjev).

Seminar spada v cikel pravnih delavnic, ki potekajo enkrat mesečno. Udeležba je BREZPLAČNA. Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com.

Lepo vabljeni!

*Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.