Nahajate se tukaj

Brezplačen seminar: Socialna varnost študentov

08/12/2016 - 17:00
pexels-photo_1.jpg

Ali študent lahko pridobi denarno socialno pomoč in kakšni so pogoji za pridobitev le-te? Katero premoženje in dohodki se upoštevajo pri izračunu materialnega cenzusa? Do kdaj so starši dolžni preživljati študenta? Kako je z urejanjem zdravstvenega zavarovanja študentov po dopolnjenem 26 letu? Kakšni so pogoji za prejemanje družinske pokojnine in do kdaj jo študent lahko prejema?

 

Zavod Študentska svetovalnica v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE organizira brezplačen seminar Socialna varnost študentov. Na seminarju bodo predstavljene osnove prejemanja denarne socialne pomoči za študente, družinske pokojnine in zdravstvenega zavarovanja. Seminar bo potekal v četrtek, 8. decembra 2016, ob 17. uri na Kersnikovi 4 (1. nadstropje).  Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.comVeč informacij na: http://www.svetovalnica.com/delavnice-in-izobrazevanja/brezplacni-seminar-socialna-varnost-studentov

 

Projekt POS(R)EDUJEM ZNANJE sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani.