Nahajate se tukaj

Travma, posledice in okrevanje

Ljubljana, 10/03/2016 - 13:00
svetovalnica_0.jpg

 

Zavod Študentska svetovalnica vabi na brezplačno delavnico s Klemnom Ličnom Travma, posledice in okrevanje, ki bo potekala v sredo, 16. marca 2016, ob 17.00, v prostorih Zavoda Študentska svetovalnica (Kersnikova 4, 1. nadstropje). Potrebna je predhodnja prijava na delavnico, in sicer na mail: info@svetovalnica.com.

Zgodnje otroštvo ali prvih nekaj let nas zaznamujejo za celo življenje. Sporočila, ki jih prejemamo na različne načine kot mali otroci še brez izdelanega razumskega dela možganov, ki se šele oblikuje, nam govorijo kdo smo mi in kakšen je svet okoli nas. Ta sporočila vzamemo za trdno, neomajno resnico in se počutimo, delujemo in živimo v skladu s tem. Ta sporočila, ki postanejo naša notranja prepričanja, so lahko povsem neresnična in nam povzročajo hude težave na vseh področjih življenja, še posebej v odnosih z najbližjimi.

Na delavnici boste skušali ugotoviti, kaj je oblikovalo vas, kakšne so posledice in kako stopiti na pot pozitivne spremembe lastnega življenja. Naučili se boste kako travmatični dogodki vplivajo na nas in kako po njih tudi najbolje okrevati.