Nahajate se tukaj

Razpis za bivanje študentov v stiski

Ljubljana, 05/09/2016 - 21:30
logo-srce.png

Študentska hiša SRCE, ki se nahaja na Kersnikovi 4 v Ljubljani, ponuja namestitev enajstim študentom ali študentkam. Namenjena je tistim študentkam ali študentom, ki so se zaradi različnih okoliščin znašli v socialni stiski.

Študentje so oproščeni plačila najemnine, plačati morajo le stroške bivanja, in sicer 50€ na mesec. Posamezen študent ali študentka lahko v Študentski hiši SRCE preživi en študijski semester, in se v tem času v miru posveti študiju, osebnostnemu razvoju ter reševanju socialne stiske. Osnovni namen je pomagati študentom in študentkam v stiski, in sicer tako, da se jim preko brezplačnega  bivanja v Študentski hiši SRCE omogoči lažje reševanje njihove trenutne socialne stiske. Poleg tega pa želimo študentkam in študentom olajšati študij ter prispevati k dostojnejšemu življenju v času študija.

Študenti in študentke so nastanjeni v prenovljenih, svetlih in prostornih dvoposteljnih sobah, opremljenih z dvema posteljama, pisalnima mizama in omarama. Delijo si kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico. Razpis za prijavo je objavljen tukaj in bo odprt do zapolnitve prostih mest.

Več informacij na: http://svetovalnica.com/hisa-srce/