Nahajate se tukaj

Fundacija Študentski tolar razpisuje športne programe za socialno šibkejše študente  

Ljubljana, 15/10/2016 - 16:00
pexels-photo-110470-large.jpeg

Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani, je objavila razpis za subvencionirane športne programe, s katerim želi omogočiti 100 socialno šibkejšim študentom udeležbo na izbrani rekreaciji. Razpis vključuje različne oblike rekreacij (vse vrste aerobik, pilates, zumba, joga, …), plavanje in plesne tečaje za posameznike oz. pare. Športne vadbe izvaja Zavod ŠOUšport.

Študentom svetujemo, da se na razpis prijavijo čim prej, saj bodo do subvencij upravičeni tisti študenti, ki bodo prvi pri točkovanju dosegli zadostno število točk.

Obenem sta še vedno aktualna tudi razpisa za subvencionirane jezikovne in strokovne programe Fundacije Študentski tolar. Študentom je na voljo preko 30 različnih jezikovnih tečajev, tečaj slovenskega znakovnega jezika, retorike, kreativnega pisanja, desetprstnega slepega tipkanja in različni računalniški tečaji.

Na spletni strani www.studentski-tolar.si lahko preverite, kakšno pomoč Fundacija ponuja, kdaj in kako lahko študenti za pomoč zaprosijo ter kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.